OVER ASN AUTOSCHADE GOVERS ROOSENDAAL

ONZE WERKPLAATS

Bij ASN autoschade Govers Roosendaal staan u en uw berijder centraal, wij ontzorgen en verrassen. Kwaliteit, efficiëntie en klanttevredenheid staat dan ook hoog in het vaandel. Dat blijkt ook uit de klanttevredenheid en de reviews die de klanten geven. ASN autoschade Govers Roosendaal is aangesloten bij BOVAG en zijn in het bezit van het ISO 9001:2015 certificaat.

Ons aanbod, met daarin harde afspraken om de schadelast maximaal te beperken, wordt centraal ingeregeld in onze automatisering. Wij maken gebruik van eigen software, waardoor de processen niet alleen optimaal aansluiten op de behoeften van opdrachtgevers en berijders, maar er ook sprake is van een grote mate van flexibiliteit in het doen van aanpassingen. Via een externe koppeling kunnen opdrachtgevers van ASN op ordernummer reparaties van hun berijder volgen.

ASN Autoschade Govers Roosendaal

Kleine en grote schades aan auto’s, bedrijfswagens en caravans worden bij ASN Autoschade Govers Roosendaal met de beste kwaliteit en service hersteld. Het van A tot Z ontzorgen van klanten staat centraal. De medewerkers willen dat de klant tevreden is over de herstelde schade, maar ook dat iemand zich goed geholpen voelt. Wij doen dat door goed en helder te informeren, klanten adequaat op de hoogte te houden en het werk duidelijk en inzichtelijk te maken. Alle merken auto’s kunnen worden hersteld bij ASN Autoschade Govers Roosendaal door onze professionele en gediplomeerde medewerkers.