COSMETISCHE AUTOSCHADE

WAT VALT ONDER COSMETISCHE AUTOSCHADE

Heeft u een deukje, krasje of sterretje in uw ruit? Of heeft u een gaatje in uw bekleding? Met quick repair, ofwel cosmetische autoschade, kunnen we kleine of oppervlakkige beschadigingen, zoals krassen, parkeer deukjes en putjes voor u repareren. Quick repair is bij ASN ook daadwerkelijk quick

Spot repair is het bijspuiten van kleine lakbeschadigingen zoals krasjes, steenslag en dergelijke. Deze techniek maakt het mogelijk om een beschadiging plaatselijk bij te spuiten.

De techniek is vrij simpel: de deuk wordt met behulp van een professioneel hefboomsysteem van binnenuit ‘weggemasseerd’. Op deze manier hoeft er niet te worden geplamuurd of gespoten. Uitdeuken zonder spuiten brengt veel voordelen met zich mee. Het is tot 85% goedkoper, de reparatie is zo gepiept en het is milieuvriendelijk.

Autoruitschade is heel vervelend. Voor autoschadeherstelbedrijf ASN Autoschade Govers Roosendaal is het een quick repair. Moet de autoruit vervangen worden? Onze professionals voeren de ruitreparatie snel en deskundig uit. Wij kunnen een sterretje uit uw voorruit halen, een kras uit de ruit polijsten of uw autoruit vervangen.  

Door middel van speciale polijsttechnieken kunnen wij krassen, die in de eerste laklaag zitten, verwijderen. Het voordeel hiervan is dat het deel niet gespoten hoeft te worden en de kosten voor u dus een stuk lager uitvallen.

Wij halen de velgen op, laat u ontzorgen!
Maken ze schoon in velgenwasmachine halen de banden eraf met onze volautomatische machine en richten evt de Velg/controleren op rechtheid.

Wij stralen de velg zodat ze klaar is voor te Spuiten herstellen de binnenkant kleur.

Hagel kan veel schade met zich meebrengen. Het is daarom heel vervelend wanneer uw auto hiermee te maken krijgt. Dit kan gebeuren wanneer u net onderweg bent of de auto hebt geparkeerd. Aangezien de kosten van het repareren van hagelschade kunnen oplopen, kunt u dit maar beter zo snel mogelijk repareren. Door vakkundig herstel, zorgt u ervoor dat de waarde van uw auto behouden blijft.

Heeft u te maken met een scheurtje of een gaatje in de bekleding van uw autostoel? Dan herstellen wij deze schade graag voor u! Autobekleding reparatie is in veel gevallen eens in de zoveel tijd nodig. Dit komt doordat autobekleding dagelijks te maken krijgt met slijtage. Er kan al snel een scheur of gaatje ontstaat, maar ook kan de kleurlaag van de lederen autostoel slijten. 

Voor het herstellen van kunststof bumper beschikken we over de nieuwste technieken om de verschillende kunststoffen te lijmen of te lassen. Hierdoor is het in veel gevallen mogelijk om kunststof delen van uw auto te herstellen zonder dat de kwaliteit minder wordt. Onderstaand een aantal voorbeelden van bumpers die wij gemakkelijk kunnen herstellen .